dijous, 24 de maig del 2012

EL PRIMER EQUIP S'ACOMIADA DE L'AFICIÓ

La primera plantilla del CD.Roquetenc juga  dissabte a partir de les 18:30h. al Municipal de Roquetes el darrer partit a casa d'aquesta temporada 2011-12.


Rebrem la visita del segon classificat de la categoria, el Torredembarra, que esperant que el líder Morell tingue una ensopegada a casa front al Catalònia (a les 16:30h.) en la ventatja que això significa, el Torredembarra vindrà a per totes o, en cas de victòria del Morell,  el Torre seguiria en segon lloc, a falta de la darrera jornada la propera setmana i disputaria la promoció d'ascens. 


Partit per tant molt interessant, en que els Roquetencs sortiràn a per totes per acomiadar-se com cal de l'afició local, i de passo esgarrapar 3 punts que els posarien 5ens a la classificació, que és l'objectiu a assolir, completant així una més que acceptable campanya tenin en compte que el joc dels roquetencs s'ha vist mermat degut a les condicions del terreny de joc al nostre camp. 


També serà dia d'acomiadaments davant l'aficció, tan de l'entrenador Guillermo, com de diversos jugadors que ja tenen acords en altres clubs.
Esteu tots convidats,  esperem una bona assistència de públic i seguidors a la grada del Municipal de Roquetes per donar suport i acomiadar a la plantilla fins la propera temporada.


VISCA EL ROQUETENC!!  i esperem en molta il.lusió ja el començament de la 2012-13.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada