26/05/12 – 33ª Jornada –
ESTADI: Mpal. de Roquetes (aprox. 250 espect.)
C.D.ROQUETENC             1 -  U.D.TORREDEMBARRA 0
GOLS DEL PARTIT:
1-0   Dani (84’) Amb el Torredembarra abocat desesperadament a l’atac, ràpit contra-atac del Roquetenc, Joab es planta sol davant el porter i el supera amb un retall i una gran definició.

BREU COMENTARI DEL PARTIT:
Primera part jugada amb molta intensitat i encara que els visitants portaven més la iniciativa del joc el Roquetenc va tenir de les millors ocasions a les botes de Brigi, però el porter visitant va respondre amb dos grands aturades. A la segona part els visitants estaven molt pendents de les noticies que els arrivaven de El Morell i quan sabien que El Morell perdia es van llançar a l’atac però amb un joc molt directe i sense massa idees en atac, el Roquetenc en tenia prou en estar ben col.locat al darrere per rebutjar al perill. Al tram final els visitants concients que la derrota de El Morell es consumava es van abocar a l' atac a la deseperada i el Roquetenc amb un precís contratac els va sorprendre i s’emportà els tres punts

INFANTIL "A" FASE ASCENS
AMETLLA SCER"A" 1 - 2 CD.ROQUETENC"A"

BRAVO!!
Remontada a la segona part. Quan a la mitja part guanyava l'Ametlla 1-0
Partidàs de Oriol Machí Aragonés,
Pau Andreu Martin, Josep Vilchez Garcia, Héctor Porres Clemente,....Grandes avui!!
Manel Funes Leon, es sustituit per un fort cop al cap.
Victòria dedicada al pare de Joseep Antonii... DESITJEM TORNAR A VEURE'T PRONTE A LA GRADA!!
gran segona part de tot l'equip.
gols: Adrian Leon Ortega, Oriol Machí Aragonés

Amistós Categoria Aleví

Ebre Escola 4 vs Roquetenc B 12

Gols: Pau Castells Platero 3,Dorian Rueda 2, David 2, Montfort 1, Alexis 1, Miguel 1, Aleix Gisbert 1, Josep Gaitan Andreu 1.