dimarts, 7 de juny del 2011

ACTUALITAT DEL CLUB - Actualitat de la Primera Plantilla -

SEGUIM PREPARANT LA PROPERA TEMPORADA:

La tempodada 2010-11 ja s'ha acavat, llevat d'algun torneig que queda per disputar ( SPiSP ), i la festa del proper dissabte. Però seguim trevallant, la feina no s'atura, ara venen Festes Majors, el club ha de montar la barra de Festes i dins dels actes també preparem conjuntament amb les jugadors la festa del futbol que tindrà lloc el Dijous dia 7 a partir de la 1:30  de la matinada al camp de futbol, després del teatre a la Terrassa d'estiu.

A part d'aquesta intensa feina de preparació d'actes, la Junta segueix també preparant i confeccionant els equips per la propera campanya, de moment i oficialment podem destacar uns quants noms que ja podem donar per tancats en quant a renovacions per l'any vinent.
A part de la ja esmentada renovació del tècnic de la primera plantilla Guillermo Camarero i de l'assignació de les seues noves funcions com a Director Tècnic Esportiu, i l'assignació també com a tècnic del filial al Sr. Sergi Cid, han renovat ja oficialment el jugadors de la primera plantilla:
Otero, Llorenç, Franklin, Adell, David Vilanova, Salva, Trullen, i Toni Ondozàbal.
També assoleixen l'ascens com a jugadors de la primera plantilla els filials Pau Gil i Pere Pitarch
Evidentment hi han altres noms que seran baixa per més que possible marxa a altres equips i també noms que vindran a formar part de la nostra disciplina, tan pronte com sigue oficial ja els anirem publicant.
J.A.Vilchez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada