dissabte, 28 de maig del 2011

GUILLERMO CAMARERO RENOVA, EL ROL CANVIA

La Junta del Cd.Roquetenc treballa per tal de confeccionar la plantilla del primer equip, aixi com també reforçar el filial i el juvenil de cara a la propera temporada 2011-12, i  a l'hora intentar definir quina estructura de club i quines noves consignes han de ser les bases del Roquetenc.

Un dels primers acords que han tingut lloc és la renovació  de l'entrenador de la  primera plantilla     Guillermo Camarero
Aquesta serà la tercera temporada en que el míster comptarà amb la confiança de la directiva del club.
A diferència de les dos anteriors, en la propera campanya els objectius són clars i el rumb del club i les directrius que marcarà la Junta seran clares i per aquest motiu Camarero s'ha compromés amb molta il.lusió per dur a terme els canvis funcionals i organitzatius que se li han plantejat des de la directiva.

Com exemple dels canvis plantejats, i un dels principals motius de la il.lusió que han posat en la propera temporada és que l'entrenador de la primera plantilla es converteix en una espècie de director tècnic de totes les categories inferiors, treballant conjuntament amb tots els entrenadors, supervisant els treballs i planificant els sistemes de joc de tots els equips partint des de els alevins fins el filial.
En definitiva, marcant un estil de joc des de la base per tal de donar al Roquetenc un sistema clar i definit de joc i treure el màxim profit de cadascú dels jugadors, intentant, dins les possibilitats, que la formació que els jugadors tinguen serveixque per proveïr el primer equip de jugadors de la nostra pròpia base i collita.

Així mateix, el Sr. Sergi Cid, fins ara segon entrenador de la primera plantilla, passarà a ser entrenador del filial, formant part així del nou organigrama tècnic del club i treballant colze a colze amb la resta de preparadors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada