dilluns, 30 de maig del 2011

CRÒNICA DEL PARTIT DEL PRIMER EQUIP

UD VILADECANS 6 - CD ROQUETENC 0

Primera mitja hora de partit trepidant en bones ocasions per tots dos equips, la més clara per al Roquetenc amb Ivan Cornejo que no encerta a superar el porter local quand es trovava completament sol. En el tram final de la primera part els locals treuen molt de profit de les jugades a pilota aturada marcant dos gols de corner. A la segona part domini total i absolut dels locals que es jugaven l'ascens i que necessitaven una diferencia de 6 gols que els afavoria en el cas d'empat a punts amb el Cerdanyola, per la qual cosa van sortir decidits a resoldre el partit per golejada i amb un públic entregat, amb un ambient impressionant, i davant d'un Roquetenc molt minvat per les baixes van acabar golejant a un Roquetenc que a la segona part ni tant sols va trepitjar l'area visitant.Val a dir que finalment els equips que han aconseguit l'ascens a Primera Catalana són: Vista Alegre, Reddis, Torreforta, Jupiter i Viladecans.

GOLS DEL PARTIT:
1-0 Min.30 Morillo (corner centrat molt tancat i rematada de Morillo quasi a la ratlla de gol)
2-0 Min.42 Morillo (un altre corner centrat i torna a rematar Morillo des de la frontal de l'area petita)
3-0 Min.50 Jonny (es planta sol davat Marc i tot i que el porter rebutja el primer xut el rebut li tona a Jonny que marca a porta buida)
4-0 Min.58 Mauri (jugada d'atac del Viladecans i al interior del area hi ha una espenta a Otero que cau a terra, l'arbitre no xiula res i Mauri marca quasi a plaer.
5-0 Min.62 Franklin en p.p. (centrada molt tancada des de l'esquerra i Franklin en l'intent de rebutjar la introduix a porteria propia)
6-0 Min.77 Pere en p.p. (centrada rasa des de l'esquerra i com en el gol anterior l'intent de rebutj de Pere acaba en gol en propia porta)