dimarts, 22 de febrer del 2011

ROQUETENC - NOTICIES DEL CLUB

Salva Mulet Prats
El C.D.Roquetenc fitxa al jugador del Horta de St. Joan SALVADOR MULET PRATS "Salva", per reforçar l'equip i suplir les baixes que darrerament han causat jugadors del primer equip.


El ex-jugador de l'Horta es caracteritza per la seva polivalència tan com interior esquerre o dret, com també de mitja-punta. També en la seva època de juvenil havia jugat de davanter.


En l'actual temporada ha marcat 6 gols en l'Horta i degut a la seva edat - 26 anys - a apostat pel Roquetenc en un gest de voler demostrar que té cabuda en aquesta categoria ( nova per ell ), i amb moltes ganes i il.lusió de poder aportar el seu joc a l'equip, enguany i les properes temporades.


L'equip tècnic i la directiva del Roquetenc han decidit reforçar la primera plantilla degut a les baixes que han anat causant-se darrerament, bé per motius de fitxatges per altres clubs o bé per lesions.


No es descarten noves incorporacions en la present temporada, sempre tenint en compte les circumstàncies econòmiques actuals i les dificultats de trobar jugadors vàlids disponibles i que siguen adeqüats per suplir les posicions de camp que ens manquen. S'està treballant en algun nom més per la present temporada i per la vinent podrien interessar noms ja coneguts de l'afició roquetera, jugadors que vindrien a aportar molta experiència d'haver estat en categories molt superiors a l'actual. Però això està per veure si les converses arriben a bon termini.

De moment, donem la benvinguda a "Salva" i li desitgem tota la sort i molts èxits a la seva nova casa. 

4 comentaris:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=9Id93l1e0E8

    feu una ullada a com se les gasta el nou crac del Roquetenc. Molt bon fitxatge! Sort Salva

    ResponElimina
  2. Gran fitxatge! Feia temporades que aquest jugador es mereixia donar el salt a una categoria superior. El caracteritzaria com un jugador molt ràpid, potent, habilidos amb la pilota als peus, amb gran potencia de xut (no cal dir res més veient el video) però no és la primera vegada que fa un gol del mig del camp, golejador, gran passador i un lider nat. No crec que estigui moltes temporades més al C.D.Roquetenc li quedarà petit. Esteu atents serà la revelació de la segona volta si les lesions el respecten.

    ResponElimina
  3. Io también lo he visto jugar y creo que va a dar muchas opciones a Guillermo Camarero. A parte de ser rápido, potente y habilidoso es un jugador que desequilibra por las bandas, polivalente (lo he visto jugar en 3 o 4 posiciones en 2 partidos que he tenido el placer de ver) i creo que en punta de ataque puede desahogar mucho al equipo aguantando el balón esperando subidas de segunda línea. Sin duda gran fichaje del C.D.Roquetenc.

    ResponElimina