dijous, 6 de gener del 2011

comentari del TORNEIG. Per Secun Arrastraria

El diumenge 02 de gener de 2011 es va celebrar a l'Estadi Municipal de Roquetes el TORNEIG DE LA SOLIDARITAT, on van participar 8 equips en categoria aleví de primer any: l'amfitrió el CD Roquetenc, el CD Tortosa, el CF Gandesa, la UE Rapitenca, L'EF La Vall (Vall d'Uxó), CFJ Mollerussa, l'AE Martorell i l'EF Futur Vinarós 09.

Durant el matí es va disputar la primera fase en dos grups de quatre equips que van finalitzar de la següent manera:
Grup A: Mollerussa, Tortosa, Roquetenc i Futur Vinarós 09. Grup B: Rapitenca, Mollerussa, Martorell i La Vall.

A la tarda es van dividir els equips en dos fases eliminatòries:

La Fase OR: A la primera semifinal, el Mollerussa va derrota el Gandesa per 2-0, mentre que a l'altra es produia un interessant derbi ebrenc entre Rapitenca i Tortosa, que es va decantar per als del Montsià per 1-0. Al tercer i quart lloc, el Gandesa s'imposava al Tortosa als penals després d'empatar (1-1). A la final el Mollerussa s'imposava a la Rapitenca per 2-1 en un partit molt atractiu.

La Fase PLATA: A la primera semifinal el Roquetenc caia davant L'Escola La Vall per 1-2, mentre que el Martorell guanyava al Futur Vinarós 09 per 1-0 en un partit molt emocionant. Al tercer i quart lloc, el Futur Vinarós 09 s'imposava al Roquetenc per la mínima 0-1, mentre que en la final, el Martorell també aconseguia el mateix resultat 1-0 davant l'Escola La Vall.

En els premis individuals, Nouredine del Mollerussa va ser el màxim golejador del torneig amb 8 gols, Àlex Querol del Futur Vinarós 09 va ser escollit el millor porter i Àlex López de la Rapitenca va ser escollit el milor jugador del torneig.

A mig dia, després de fer un dinar de germanor amb tots els participants, es va disputar el ALL STARS amb 3 categories:
- HABILITAT. On els jugadors tenien dos tandes de 1 minut per demostrar les seves habilitats amb la pilota. Marc Canos de la Rapitenca es va emportar aquest premi.
- POTÈNCIA. On els jugadors tenien dos intents per fer el millor gol des del mig del camp. En aquest cas, el vencedor va ser Ignasi Delgado del Mollerussa.
- PENALT. On els jugadors tenien que xutar tandes de penal eliminan als que fallaven fins que quedava un, a la vegada els porters de cada equip es posaven aleatòriament per realitzar la millora aturada. Es va donar la coincidència que van guanyar dos jugadors del mateix equip, l'escola La Vall, amb Javier Navarro per part dels xutadors i Jordi Diaz pels porters.

Pel que fa a la part solidària del torneig, cada equip va portar roba, material esportiu, joguines i menjar per donar a la ONG Esport Solidari Internacional i al corredor local Albert Giné, qui portarà el menjar recollit als nens subsaharians.

Volem agrair públicament l'ajuda de tots els col·laboradors i del personal voluntari que ens va ajudar a que el torneig fos un èxit.

1 comentari: